Την άμεση κινητοποίηση του ΕΚΑΒ Καρδίτσας προκάλεσε το πρωί της Δευτέρας (22/5) μία πτώση ενός 16χρονου από μπαλκόνι του τετάρτου ορόφου την ώρα που εκτελούσε εργασίες.
Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες του KarsitsaLive.net ο ανήλικος έχασε την ισορροπία του την ώρα που εκτελούσε εργασίες. Η πτώση έγινε αντιληπτή από τους γείτονες οι οποίοι και κάλεσαν το ΕΚΑΒ, που μετέφερε τον ανήλικο στο Νοσοκομείο Καρδίτσας.
Το θετικό είναι ότι έχει τις αισθήσεις, του και επικοινωνεί με το περιβάλλον. Ωστόσο φέρει πολλά κατάγματα και αναμένεται να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας, μόλις ολοκληρωθούν οι πρώτες βασικές εξετάσεις.
- «Εμείς τα λάθη μας τα πληρώνουμε»: Τι απαντά ο Ρουβίκωνας για την επίθεση σε λάθος γραφεία
- Νέα Πέραμος: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία - Ο επιχειρηματίας με τον οποίο φέρεται να είχε σχέση ο 27χρονος
- «Το τσάμπα πέθανε»: Σάλος με τις δηλώσεις της Αλεξοπούλου από τη ΝΔ για το κόστος στέγασης εκπαιδευτικών
- Grammys 2026: Η τολμηρή εμφάνιση της Chappell Roan και τα «μεσαιωνικά» τατουάζ που έκλεψαν την παράσταση
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.