Χειροπέδες πέρασαν οι άνδρες της ΕΛΑΣ σε έναν υπάλληλο Ιππικού Ομίλου στο Ρέθυμνο, μετά την καταγγελία περαστικού που τον είδε να χτυπάει με το λάστιχο ποτίσματος ένα άλογο.
Ο περαστικός βιντεοσκόπησε τον 49χρονο υπάλληλο από την Γεωργία και παρέδωσε το οπτικοακουστικό υλικό στο Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου. Σύμφωνα με το cretapost.gr, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 49χρονο ενώ του βεβαιώθηκε και διοικητικό πρόστιμο 5.000€.
- 2 αποδείξεις από το «Βρώμικο '89»: Πόσες δραχμές θέλαμε για ένα τραπέζι στις διακοπές και μπεργκεράκι;
- Ομπρέλες μόνο για μωρά και παππούδες: Μία παραλία στη Σαρδηνία το «ξεχείλωσε» με τους κανόνες
- Ο Τραμπ κομπάζει για την «μυστική αποστολή» για να μείνει ανοιχτό το Ορμούζ αλλά οι NYT τον προσγειώνουν
- Το πικρό και μοναχικό «φινάλε» της Σαπφώς Νοταρά – Ήταν νεκρή δύο ημέρες όταν την βρήκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.