Επίθεση δέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής το λεωφορείο του προέδρου του ΚΤΕΛ Ηλείας με αποτέλεσμα… να σπάσουν τέσσερα τζάμια. Σύμφωνα με το ilia.news, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 22:00 με 22:30 το βράδυ της Παρασκευής, ενώ το όχημα κατευθυνόταν από τον Πύργο προς την Αμαλιάδα.
Συγκεκριμένα, στο ύψος των Δουνέικων, σε σκοτεινό σημείο του δρόμου, ακούστηκαν τέσσερα χτυπήματα και έσπασαν τέσσερα από τα τζάμια του οχήματος. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγω για πέτρες. Όμως, αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι άκουσε τέσσερις «ξερούς» κρότους, που έμοιαζαν με πυροβολισμούς.
Κανείς δεν τραυματίστηκε ούτε και αντιλήφθηκε το παραμικρό.
- Από τον Βώσακο του 2007 στη σημερινή τραγωδία: Η ημέρα που η Κρήτη έχασε ξανά πυροσβέστες
- «Άντε δρόμο»: Θύελλα αποδοκιμασιών για τον Άδωνι Γεωργιάδη στη Λήμνο - Αρνήθηκαν και χειραψία
- Φωτιά σε Κρήτη, Λέσβο, Λακωνία - Live οι εξελίξεις από τα πύρινα μέτωπα
- Χριστίνα Παππά: «Η μητέρα μου είναι απίστευτα τοξική - Με κάνει συνέχεια να πονάω»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.