Μενού
principote - mykonos
Principote | Instagram - @Principote_Mykonos
  • Α-
  • Α+

Έπιασαν δουλειά και στο Principote, ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά στον Πάνορμο Μυκόνου, οι μπουλντόζες στο πλαίσιο της επιχείρησης εκκαθάρισης των αυθαίρετων και παράνομων εγκαταστάσεων που έχουν χτιστεί στο «νησί των Ανέμων».

Υπενθυμίζεται ότι στο ίδιο πλαίσιο την προηγούμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα την προηγούμενη Παρασκευή (19/5) η ΕΛΑΣ προχώρησε σε προσωρινό «λουκέτο» και σε ένα από τα πιο γνωστά μπιτς μπαρ του νησιού κατ' εντολή του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το MykonosLiveTV, τις εργασίες κατεδάφισης του καταστήματος εστίασης έχουν αναλάβει συνεργεία για λογαριασμό των ιδιοκτητών του Principote, καθώς οι επιθεωρητές Περιβάλλοντος το έβαλαν στη λίστα μαζί με άλλα μαγαζιά της Μυκόνου, που κρίθηκαν ότι έχουν χτίσει παράνομα.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το MykonosLiveTV, το ερώτημα είναι αν οι ιδιοκτήτες θα κατεδαφίσουν το σύνολο των 39.780 τετραγωνικών μέτρων παρανομιών που κατέγραψαν οι επιθεωρητές Περιβάλλοντος. Υπενθυμίζεται ότι είχε επιβληθεί λουκέτο στο μαγαζί εδώ και αρκετές ημέρες.