Μενού
ergazomenoi
Εργαζόμενοι | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, καθώς τρεις εργαζόμενοι τραυματίστηκαν κατά την εκτέλεση εργασιών. Ένας 47χρονος χειριστής μεταφέρεται χωρίς τις αισθήσεις του στο «Τζάνειο».

Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρεται και ένας δεύτερος, επίσης 47χρονος, εργαζόμενος, ενώ ο τρίτος τραυματίας, 43 ετών, μεταφέρεται σε ιδιωτική κλινική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για εργαζόμενους τριών διαφορετικών εταιρειών, ενώ ο 47χρονος χειριζόταν τηλεκατευθυνόμενα τον γερανό. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει έως αυτή την ώρα άγνωστη.

Όπως αναφέρει το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής, οι τρεις εργαζόμενοι συμμετείχαν σε επισκευαστικές εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στο πλοίο «Asterion», το οποίο είναι ανελκυσμένο σε μία από τις τρεις πλωτές δεξαμενές της Ζώνης.

Οι εργαζόμενοι ήταν σε σκαλωσιά για να τοποθετήσουν το τέταρτο πτερύγιο στην προπέλα πλοίου. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έπεσε η σκαλωσιά, με αποτέλεσμα να πλακώσει τους εργαζόμενους το πτερύγιο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.