Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένας αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη έσωσε έναν 45χρονο την περασμένη Τετάρτη (24/5), ο οποίος προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του θέλοντας να πέσει στο κενό από τον 4ο όροφο.

Σύμφωνα με το thestival.gr το περιστατικό συνέβη όταν η Άμεση Δράση στη Θεσσαλονίκη δέχθηκε κλήση για επεισόδιο μητέρας και γιου σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην περιοχή της Μενεμένης.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Αμπελοκήπων – Μενεμένης, οι οποίοι εκτελούσαν περιπολία έσπευσαν άμεσα στο σημείο.

Οι δύο αστυνομικοί αφού ηρέμησαν την κατάσταση, άρχισαν να καταγράφουν τα στοιχεία της μητέρας και του γιου. Ο υπαρχιφύλακας του πληρώματος, ωστόσο αντιλήφθηκε τον 45χρονο να πηγαίνει προς το δωμάτιο του και υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Τότε ο αστυνομικός, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μπήκε στο δωμάτιο του 45χρονου και τον είδε στα κάγκελα του μπαλκονιού, να φωνάζει, να σκίζει την τέντα και να απειλεί ότι θα πέσει στο κενό από τον τέταρτο όροφο.

Ο αστυνομικός κατάφερε να πιάσει τον άνδρα που απειλούσε να αυτοκτονήσει και να τον τραβήξει με ασφάλεια μέσα στο δωμάτιο.

Η μητέρα του 45χρονου ευχαρίστησε τον υπαρχιφύλακα, ενώ και γείτονες που παρακολουθούσαν, τον χειροκρότησαν και του έδωσαν συγχαρητήρια για την ηρωική του πράξη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.