Μενού
rodos-tragodia
Το σημείο της τραγωδίας στη Ρόδο | Glomex
  • Α-
  • Α+

Σε τραγωδία κατέληξε το μπάνιο στη θάλασσα ενός 26χρονου τουρίστα στη Ρόδο καθώς χτυπήθηκε από κεραυνό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του στη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Αγάθης. Όλα συνέβησαν όταν ο νεαρός βρισκόταν για μπάνιο ενώ έβρεχε και παρά τις εκκλήσεις των υπολοίπων τουριστών να βγει έξω, αυτός παρέμενε μέσα στη θάλασσα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά υπάρχει βίντεο από το συμβάν και η καταγραφή του περιστατικού έχει γίνει από την συμβία του άτυχου θύματος. Το τηλέφωνο που περιέχει το βίντεο κρατήθηκε από την αστυνομικό τμήμα.

Την ίδια στιγμή συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού περιστατικού. «Περίπου 10 λεπτά που ήμουν στον μαγαζί, τον έβλεπα πάνω στη σανίδα μέσα στο νερό, με πολλή βροχή, κεραυνούς γύρω γύρω. Είπα σε ένα φίλο μήπως να του πούμε να βγει έξω από το νερό γιατί μπορεί να πέσει κεραυνός;», είπε μιλώντας στο MEGA. Οπως εξιστόρησε: «Ξαφνικά ακούω την κοπέλα να φωνάζει βοήθεια. Πήγα μέσα στο νερό, τον έβγαλα έξω, έκανα τις πρώτες βοήθειες. Σε μία φάση είδα να γίνεται μπλε πια το παιδί. Προσπαθούσε να πάρει αναπνοή, νόμιζα ότι θα συνέλθει. Η κοπέλα φώναζε το όνομά του, ξαφνικά τα μάτια του έκλεισαν».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.