Μενού
mitera
Η μητέρα του 2χρονου κοριτσιού | Patrisnews
  • Α-
  • Α+

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Πύργου μετά και τον θάνατο του μικρού κοριτσιού που είχε εξαφανιστεί από την ευρύτερη περιοχή τη Δευτέρα (29/5). Το κοριτσάκι ανασύρθηκε νεκρό το πρωί της Τρίτης από αρδευτικό κανάλι.

Η μητέρα του συντετριμμένη και με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τον άδοξο χαμό του αγαπημένου της παιδιού, αλλά και για το πώς εξαφανίστηκε αφού πήγε να της φτιάξει γάλα.

«Είχε ζητήσει το μωρό γάλα. Πήγα να της φτιάξω γάλα και μόλις βγήκα έξω η μικρή είχε εξαφανιστεί. Μετά δεν την βρήκα. Φώναξα, ρώτησα τους άλλους, δεν την είδανε. Μετά πήρα την αστυνομία τηλέφωνο, ήρθε και αρχίσανε και ψάχνανε. Η μικρή δεν πήγαινε στο κανάλι, φοβόταν να κάνει μπάνιο, δεν ήξερε να κάνει κιόλας. Δεν μ’ αφήσανε να πάω να την δω όταν την βρήκαν. Έχασα την μικρή μου Παναγιώτα» λέει η μητέρα του παιδιού, μιλώντας στο patrisnews.gr.

Το χρονικό της τραγωδίας στον Πύργο

Συναγερμός σήμανε τη Δευτέρα (29/5) για κοριτσάκι δύο ετών που χάθηκε κοντά σε αρδευτικό κανάλι και άμεσα αστυνομικοί και πυροσβέστες ερευνούσαν μια μεγάλη ακτίνα στη δυτική πλευρά του Πύργου, ξεκινώντας από την περιοχή του στρατοπέδου και καταλήγοντας στο αυλάκι κοντά στη Φιλοθέη.

Η επιχείρηση διεκόπη κατά τη διάρκεια της νύχτας, και ξεκίνησε πάλι σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας.

Στις έρευνες, εκτός από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και τους πυροσβέστες της Π.Υ. Πύργου, συμμετείχαν και ειδική ομάδα έρευνας και διάσωσης από την 6η Ε.Μ.Α.Κ. της Πάτρας με τη συνδρομή εκπαιδευμένου σκύλου. 

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.