Μενού
ekloges 2023
Εκλογές 2023 | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Αίσιο τέλος είχε το «θρίλερ» που είχε ξεκινήσει από το πρωί της Κυριακής των εκλογών της 21ης Μαΐου, όποτε και είχε χαθεί ένας σάκος με ψηφοδέλτια στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Στο «μικροσκόπιο» είχε μπει η δικαστική αντιπρόσωπος και υπεύθυνη για τα ψηφοδέλτια, η οποία και είχε ξεχάσει τον σάκο στο εκλογικό τμήμα.

Το ευτυχές για τη δικαστική αντιπρόσωπο είναι ότι ο δήμος Παύλου Μελά, όπου και ανήκει η Πολίχνη τα τελευταία χρόνια, διαθέτει press container, δηλαδή container στα οποία καταλήγει μόνο χαρτί, που σημαίνει πως μόνο εκεί μπορούσε νε είναι τα ψηφοδέλτια, και άρα η αναζήτηση ήταν κάπως πιο εύκολη.

Πώς βρέθηκε

Όπως αναφέρει το theopinion.gr, όταν έγινε γνωστό ότι μία δικαστική αντιπρόσωπος στην Πολίχνη ξέχασε τον σάκο με τα έγκυρα, μετρημένα ψηφοδέλτια, οι άνθρωποι της Ανακύκλωσης στον Δήμο Παύλου Μελά έγιναν πιο προσεκτικοί στη διαλογή και έτσι μπόρεσαν, μετά από έρευνα, να ανακαλύψουν τον διαφορετικού χρώματος σάκο ανάμεσα στις μαύρες σακούλες!

Τελικά, την περασμένη Παρασκευή (26/5), ο επόπτης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Στράτος Τενεκετζής παρέδωσε τον σάκο με τα καταμετρημένα ψηφοδέλτια στη δικαστική αντιπρόσωπο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.