Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη νομική οδό ακολουθεί η ΟΛΜΕ μετά από την ανάρτηση με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά των καθηγητών, από τον υποψήφιο βουλευτή Γρηγόρη Ψαριανό. Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία «Η απαράδεκτη συμπεριφορά του δεν θα γίνει ανεκτή» και ενημέρωσε πως έχει δοθεί εντολή στη σύμβουλό της να προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Ψαριανός καταφέρεται εναντίον των εκπαιδευτικών και του λειτουργήματός τους. Εχθές, μετά την πρωτοφανή κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων, εξέφρασε για άλλη μία φορά το μένος του για τους/τις εκπαιδευτικούς και την ΟΛΜΕ, χαρακτηρίζοντάς τους με χυδαίες ύβρεις» αναφέρει η ανακοίνωση.

Και συνεχίζει: «Η απαράδεκτη συμπεριφορά του δεν θα γίνει ανεκτή. Η ΟΛΜΕ έχει ήδη δώσει εντολή στη νομική της σύμβουλο να προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες. Αναρωτιόμαστε αν η ΝΔ, με την οποία ο κ. Ψαριανός είναι υποψήφιος βουλευτής, συμφωνεί με τις δηλώσεις αυτές και αναμένουμε την αντίδρασή της».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.