Διαταγή για τη δέσμευση των λογαριασμών του επικεφαλής του «Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι», Παναγιώτη Δημητρά, έχει εκδώσει η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος.
Σύμφωνα με το πόρισμα ο Παναγιώτης Δημητράς φέρεται μέσω των ΜΚΟ που έλεγχε να έπαιρνε χρηματοδοτήσεις δήθεν για την υποστήριξη ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Από την ίδια έρευνα φέρεται να προκύπτει ότι τα χρήματα τα διέθετε για άλλους σκοπούς από εκείνους για τους οποίους τα εισέπραττε.
Τα αδικήματα που φέρεται να έχει τελέσει είναι απιστία σε βάρος των Οργανώσεων που διαχειρίζεται και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.
- «Πώς είναι η ζωή μου με τον κατώτατο μισθό»: Τρεις ιστορίες νέων εργαζομένων
- Η Τούνη βγήκε για ποτό και στο διπλανό τραπέζι ήταν ο καταδικασμένος για το revenge porn - «Ζήτησα να τον διώξουν»
- Φάκελος 17Ν: Η ζωή του αρχηγού της οργάνωσης Αλέξανδρου Γιωτόπουλου
- Ποια πολύ γνωστή ηθοποιός έπαιζε τη μαμά της Δήμητρας στο Σ' αγαπώ Μ' αγαπάς
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.