Μενού
panellinies-exetaseis
Πανελλήνιες 2023 | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Οι μαθητές των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν σήμερα (3/6) για τις Πανελλήνιες στο μάθημα των Μαθηματικών (Άλγεβρα). 

Διαβάστε τα θέματα για το μάθημα των Μαθηματικών ΕΔΩ

Οι απαντήσεις στα θέματα για την Άλγεβρα στα οποία εξετάστηκαν οι μαθητές ΕΠΑΛ από τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς ΕΔΩ

Πώς «κινήθηκε» η εξέταση

Όπως αναφέρει ο Μανώλης Φουντουλάκης, Ακαδημαϊκός Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, στο Reader: «Θα έλεγα πως ίσως είναι τα ευκολότερα των τελευταίων 5 – 6 ετών, δεν είχε κάτι δύσκολο σε κανένα υποερώτημα και το μόνο συνδυαστικό θέμα ήταν το τελευταίο υποερώτημα στο τέταρτο θέμα. Νομίζω ότι θα πάνε αρκετά καλά οι υποψήφιοι και πιστεύουμε πως οι βαθμολογίες σε γενικά πλαίσια θα είναι ανώτερες από τα προηγούμενα έτη».

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου οι μαθητές των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν σε Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Θεωρίας, ανάλογα με την Ομάδα Προσανατολισμού της.

Το Reader σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς θα δημοσιεύει τα θέματα και τις απαντήσεις τους καθ' όλη τη διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων 2023.

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.