Συνελήφθη ιερέας στο Ναύπλιο για ασέλγεια εις βάρος 12χρονου αγοριού. Το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίχτηκε μετά από τον εντοπισμό σεξουαλικού βίντεο από τον πατέρα στο κινητό του παιδιού, στο οποίο ο απεικονιζόταν 35χρονος.
Ο ιερέας συνελήφθη μετά την καταγγελία του πατέρα που ισχυρίζεται ότι βρήκε το βίντεο στο messenger του 12χρονου. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν τρία κινητά τηλέφωνα και τον υπολογιστή του ιερέα και τα έστειλαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει στείλει βίντεο και φωτογραφίες τόσο στον 12χρονο όσο και σε άλλα παιδιά.
Ο ιερέας αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ενώ το παιδί αναμένεται να καταθέσει παρουσία παιδοψυχολόγου.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
«Συνελήφθη, σήμερα (3.6.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας, ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Ειδικότερα, ο συλληφθείς κατηγορείται ότι απέστειλε σε ανήλικο, μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο.
Από τους ανωτέρω αστυνομικούς κατασχέθηκαν 3 κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικός υπολογιστής.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου».
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.