Μενού
mpampis-anagnostopoylos
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«Στη συγκεκριμένη περίπτωση οι πανελλαδικές εξετάσεις δεν αποτελούν το "όχημα" για την εξασφάλιση οποιασδήποτε ευνοϊκότερης μεταχείρισης», ισχυρίζεται ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, σχετικά με την απόφαση του εντολέα του να δώσει εξετάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Πάντως, ο συνήγορος του γυναικοκτόνου των Γλυκών Νερών, μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» του Alpha, επισήμανε ότι «σίγουρα θα συνεκτιμηθεί σε ένα επίπεδο και από το δικαστήριο για κάποιον άνθρωπο και συγκεκριμένα για τον εντολέα μου η συμμετοχή του [σ.σ στις Πανελλήνιες]».

«Δεν σας λέω ότι θα οδηγήσει σε κάποια ελαφρυντική περίσταση, δηλαδή να το πω πιο απλά, να σπάσουν τα ισόβια», διευκρίνισε πάντως ο δικηγόρος.

«Όντως ο εντολέας μου επέλεξε να συμμετέχει στις πανελλαδικές εξετάσεις, με όλο αυτό το οποίο συνέβη, δηλαδή, με τις συνεχόμενες δίκες, με τις μεταγωγές τις έκτακτες και όλα αυτά, κάπου με μεγάλη πίεση ενδεχομένως, αλλά είναι ήταν μια επιλογή δικιά του της τελευταίας στιγμής» ανέφερε ο δικηγόρος του γυναικοκτόνου.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα που έδωσε στην Έκθεση ο δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς σχετιζόταν με τη βία κατά των γυναικών, με τον δικηγόρο του κατηγορούμενου να σχολιάζει: «Έτυχε, συμπτωματικά, ένα θέμα το οποίο σίγουρα είναι κοινωνικό, σίγουρα έχει απασχολήσει πάρα πολλούς, γιατί έχουμε να κάνουμε με τις γυναίκες και με την έξαρση των εγκλημάτων που έχουν γίνει, απασχολούσε ότι η άποψη των παιδιών».

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.