Μενού
  • Α-
  • Α+

Πέντε ώρες απουσίας από το σπίτι τους στα Σπάτα το βράδυ του Σαββάτου (03/06) ήταν αρκετές ώστε συμμορία ληστών να «εισβάλει» και να «αρπάξει» ό,τι βρει μπροστά της. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι ληστές κατάφεραν να μπουν από το παράθυρο του σαλονιού στο σπίτι και να βρουν το χρηματοκιβώτιο της οικογένειας το οποίο βρισκόταν μέσα σε μια ντουλάπα. 

Στο εσωτερικό του χρηματοκιβωτίου υπήρχαν 8.200 ευρώ, 1.500 δολάρια και χρυσαφικά που η αξία τους φτάνει τα 30.000 ευρώ.

Οι κλέφτες αφού σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο, έγιναν «καπνός» χρησιμοποιώντας αυτοκίνητο. Ο 60χρονος ιδιοκτήτης όταν επέστρεψε στο σπίτι και κατάλαβε τι έχει συμβεί και κάλεσε τις Αρχές.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Σήμανσης, το οποίο ερεύνησε τους χώρους που κινήθηκαν οι δράστες για γενετικό υλικό και αποτυπώματα. Να σημειωθεί ότι η ασφάλεια Σπάτων αναζητά οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που πιθανότατα να έχουν καταγράψει τους διαρρήκτες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.