Μενού
nayplio - arximandritis
Αρχιμανδρίτης στο Ναύπλιο | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σε μία σημαντική αποκάλυψη προχώρησε η μητέρα του 12χρονου αγοριού για τον Αρχιμανδρίτη στο Ναύπλιο, ο οποίος και κατηγορείται ότι έστελνε χυδαία βίντεο στον ανήλικο και δικάστηκε σήμερα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Η μητέρα του ανήλικου, μιλώντας σε δημοσιογράφους, ότι ο ιερέας έστειλε στο παιδί της, πέρα από τα γραπτά μηνύματα στο messenger, και δύο βίντεο με τον ίδιο. «Τα μηνύματα δεν ήταν κατά λάθος. Ήταν επαναλαμβανόμενα και συνεχίστηκε αυτή η χυδαιότητα στα μηνύματα του, γραπτά και με δεύτερο βίντεο. Θα κάνουμε υπομονή δέκα μέρες, ελπίζω να προλάβει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να καταφέρει να βγάλει τα στοιχεία που χρειαζόμαστε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Άλλωστε για αυτό κι ο ίδιος πήρε την αναβολή για να βγουν τα στοιχεία και να αποδείξει ότι μιλούσε με άλλο όνομα. Όμως όταν κάποιος κάνει ένα λάθος ζητάει και συγνώμη. Εμένα δεν με ενόχλησε ποτέ να μου ζητήσει συγνώμη», λέει η μητέρα του 12χρονου.

Πώς απάντησε ο πατέρας του παιδιού

Παράλληλα, μίλησε και για το πώς ο πατέρας του παιδιού απάντησε ο ίδιος στον ιερέα: «Το κατάλαβε όταν έστειλε ο μπαμπάς του το μήνυμα “τι κάνετε πάτερ;”. Πριν δεν το είχε καταλάβει, συνέχιζε. Όταν στέλνεις κάπου αλλού και δεν έχεις την απάντηση που περιμένεις ξαναγυρνάς λίγο πάνω να δεις εάν το στέλνω σωστά. Κι εκείνη την ώρα σβήνεις, διαγράφεις, ζητάς συγνώμη, κάτι. Δεν συνεχίζεις».

«Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν «το έχουμε πάθει κι εμείς και μπράβο σου που το είπες. Θα σώσεις και άλλα παιδιά στο μέλλον», αποκάλυψε η μητέρα του 12χρονου.

Τι είπε για την απόφαση του δικαστηρίου

Σε ό,τι αφορά την απόφαση του δικαστηρίου να αφεθεί ελεύθερος ο ιερέας μέχρι τις 16/6 όπου προσδιορίστηκε η νέα ακροαματική διαδικασία, η μητέρα του 12χρονου τονίζει: «Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένη που είναι έξω. Ζω με το άγχος μην τυχόν και πλησιάσει το παιδί. Το παιδί απογοητεύτηκε γιατί δεν το περίμενε από τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

«Να ακούτε τα παιδιά σας. Σε ό,τι κι αν σας πουν να είστε δίπλα τους. Ελπίζω, αντί τα δικαστήρια να είναι η απόφασή τους τέτοια που να κόβει το κεφάλι της Λερναίας Ύδρας. Εγώ το βλέπω ότι εκκολάπτεται και δεν γίνεται πλέον τίποτα και αυτά τα περιστατικά αντί να μειώνονται θα πληθύνονται», ανέφερε από πλευράς του ο πατέρας του 12χρονου.

Η αντίδραση του 12χρονου στα μηνύματα του Αρχιμανδρίτη

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση του αρχιμανδρίτη στο Ναύπλιο, ο οποίος έστειλε πορνογραφικό υλικό σε 12χρονο.

Στη θέα του άσεμνου υλικού ο ανήλικος δίχως να χάσει λεπτό επικοινώνησε αμέσως με τον πατέρα του, που ζει στο εξωτερικό, για να τον ενημερώσει.

«Μπαμπά, βοήθεια!» ήταν το πρώτο μήνυμα που έστειλε στον γονέα του, με τον τελευταίο να σπεύδει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.