Μενού
sepolia-12xronh
Η γειτονιά στα Σεπόλια | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Νέες εξελίξεις προέκυψαν σήμερα, Τρίτη, στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης του 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια, καθώς οι 7 από τους 8 συλληφθέντες πήραν το δρόμο για τη φυλακή μετά την απολογία τους. Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι ο ένας εκ των ανδρών, 20 χρονών, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης μία φορά το μήνα σε ΑΤ.

Οι νέες συλλήψεις των ανδρών προέκυψαν από την τελευταία κατάθεση της 12χρονης στις Αρχές, η οποία και άνοιξε τον δρόμο για την ταυτοποίηση και συνεπώς τη σύλληψή τους. Η 12χρονη, στις 36 σελίδες της κατάθεσής της, που έδωσε στις 11 Απριλίου, αναφέρεται σε 47χρονο οικογενειάρχη, που της ζητούσε γυμνές της φωτογραφίες.

Τι είπε για τον πρώην διοικητή της αστυνομίας

Όπως αναφέρει το Star, που έφερε στο φως την κατάθεση του κοριτσιού, η 12χρονη εκτός από τους οκτώ μίλησε και για τη συμπεριφορά ενός άλλου άνδρα, ο οποίος σύχναζε στο μαγαζί του βασικού κατηγορούμενου Ηλία Μίχου και τον έβλεπε πολλές φορές όταν πήγαινε και αυτή εκεί.

Ήταν, όπως είπε στους αστυνομικούς, πρώην αστυνομικός διοικητής. «Ερχόταν στο μαγαζί κάθε μέρα», είπε και συνέχισε: «Διοικητής της Αστυνομίας, πρώην νομίζω. Όταν πήγαινα εγώ κάθε ημέρα στο μαγαζί του, ερχόταν κι αυτός κάθε μέρα και καθόταν έξω».

Όσο για τη συμπεριφορά του; Όπως διευκρίνισε, αυτός δεν έκανε κάτι μαζί της. «Μου είχε πει να πάμε μια βόλτα με το αμάξι, αλλά μετά μου λέει: “έχω τη γυναίκα μου, φοβάμαι μη μας δει»”.

Η πλατεία Κολωνού 

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, η πλατεία του Κολωνού για τους περισσότερους συλληφθέντες φέρεται να ήταν σημείο συνάντησης.

«Ήταν ένας που ερχόταν στην πλατεία. Έχει και μια γυναίκα, τον είχα δει μαζί της», κατάθεσε. Όπως είπε, της ζητούσε γυμνές φωτογραφίες με αντάλλαγμα χρήματα. «Μου ζητούσε όποτε ερχόταν στην πλατεία», είπε η 12χρονη για τον 47χρονο οικογενειάρχη.

  • Παιδοψυχολόγος: Αυτός μόνο φωτογραφίες ζητούσε ή έχετε βρεθεί και από κοντά ;

  • 12χρονη: Έχουμε βρεθεί στο αμάξι. Νομίζω ότι είναι γκρι ασημί. Με τη γυναίκα του ερχόταν στην πλατεία. Είχε και ένα πατίνι.

Πώς δρούσε ο Ηλίας Μίχος 

Παρά την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η μικρή, και τις πολλές καταθέσεις που έχει δώσει, συνεργάζεται με την παιδοψυχολόγο στην οποία δείχνει να έχει μεγάλη εμπιστοσύνη.

«Τα χρήματα τα έδινα όλα στον Μ... » αναφέρει η 12χρονη, αποτυπώνοντας τη δράση του.  

  • Παιδοψυχολόγος:Τι τα έκανες τα λεφτά;
  • 12χρονη: Τα έδινα στον Μ... . Ο Μ... μου έλεγε να βλέπω αν με κοιτάει καλά καλά ο ένας περιπτεράς, μετά μου είπε να του ζητήσω το τηλέφωνο  του...
  • Παιδοψυχολόγος: Ίδια χρήματα είναι και αυτός;
  • 12χρονη: Ναι.
  • Παιδοψυχολόγος: Κράταγες τίποτα;
  • 12χρονη: Όχι, τα έδινα όλα σε εκείνον.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναζητούνται ακόμα δύο άνδρες της γειτονιάς, που έχει αναφερθεί με λεπτομέρειες το κορίτσι σε αυτούς, για όσα της έκαναν.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.