Μενού
iereeas-nauplio
Ο ιερέας που συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος 12χρονου | argolikeseidhseis.gr
  • Α-
  • Α+

Στο Mega μίλησε ο Τάσος Κερεμέζης, πατέρας του 12χρονου αγοριού που έγινε αποδέκτης ενός άσεμνος βίντεο από ιερέα, στο Ναύπλιο. Σύμφωνα με τον ίδιο όλα ξεκίνησαν όταν ο ανήλικος έκανε μια δημοσίευση στο Instagram με τον ιερέα να σχολιάζει με «αποτρόπαιο τρόπο».

Το παιδί βλέποντας το δεν άργησε να στείλει στον ιερέα ρωτώντας τον γιατί έγραψε κάτι τέτοιο. Έτσι με αυτόν τον τρόπο ο ιερέας έφτασε σεω σημείο να στέλνει άσεμνα βίντεο στο αγόρι, όπως υποστήριξε ο πατέρας. Το παιδί κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και για αυτό κατέγραψε το βίντεο στο κινητό του.

Ο πατέρας αποκάλυψε και ποιο ήταν το πρώτο μήνυμα που δέχτηκε από τον γιο του. Όπως είπε, ο ανήλικος του έστειλε «μπαμπά βοήθεια» και στη συνέχεια στιγμιότυπα από τη συνομιλία του, με τον ιερέα.

Ο 12χρονος, όπως ανέφερε ο πατέρας του, τα τελευταία χρόνια πηγαίνει στο κατηχητικό και έτσι κατά τη διάρκεια λειτουργιών μέσα στα χρόνια υπήρχε μια τυπική αλλά καλή σχέση με τον ιερέα.

Τι υποστήριξε ο ιερέας

Ο ιερέας, από την πλευρά του, υποστηρίζει πως το βίντεο έφτασε στον 12χρονο κατά λάθος. Μάλιστα, όταν έλαβε μήνυμα από τον πατέρα του παιδιού υποστήριξε πως έχει πέσει θύμα χάκερ και ότι δεν στέλνει εκείνος το άσεμνο υλικό στον μικρό.

Ο ίδιος ανέβασε στα social media πως του χάκαραν το προφίλ και προειδοποίησε πως αν κάποιος λάβει άσεμνο μήνυμα από το προφίλ του δεν έχει σταλεί από τον ίδιο.

Αρχικά κι ο ίδιος ο πατέρας δεν πίστευε πως ο ιερέας είχε στείλει τα μηνύματα, όμως στο βίντεο που του έστειλε ο γιος του ακουγόταν η φωνή του ιερέα κατά τη διάρκεια σεξουαλικής πράξης. Αυτό ήταν αρκετό ώστε ο πατέρας να απευθυνθεί στις Αρχές.

Μητέρα ανήλικου: «Τα μηνύματα δεν ήταν κατά λάθος»

Η μητέρα του ανήλικου, μιλώντας σε δημοσιογράφους, ότι ο ιερέας έστειλε στο παιδί της, πέρα από τα γραπτά μηνύματα στο messenger, και δύο βίντεο με τον ίδιο. «Τα μηνύματα δεν ήταν κατά λάθος. Ήταν επαναλαμβανόμενα και συνεχίστηκε αυτή η χυδαιότητα στα μηνύματα του, γραπτά και με δεύτερο βίντεο. Θα κάνουμε υπομονή δέκα μέρες, ελπίζω να προλάβει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να καταφέρει να βγάλει τα στοιχεία που χρειαζόμαστε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Άλλωστε για αυτό κι ο ίδιος πήρε την αναβολή για να βγουν τα στοιχεία και να αποδείξει ότι μιλούσε με άλλο όνομα. Όμως όταν κάποιος κάνει ένα λάθος ζητάει και συγνώμη. Εμένα δεν με ενόχλησε ποτέ να μου ζητήσει συγνώμη» λέει η μητέρα του 12χρονου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.