Ένας νεαρός άνδρας έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Τετάρτης (07/06) στην επαρχιακή οδό Ανδραβίδας- Κυλλήνης. Ο 29χρονος, από τη Γλυφάδα Αττικής, ο οποίος εργαζόταν ως σεφ σε παιδικό σταθμό της Ηλείας, οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που συγκρούστηκε βίαια με όχημα.
Σύμφωνα με το τοπικό patrisnews.com, αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν ο άνδρας να εκτιναχθεί στην άσφαλτο, ενώ η μοτοσικλέτα του έπεσε σε αρδευτικό κανελέτο πλησίον του δρόμου.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσει τον 29χρονο στη ζωή, όμως ο άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του.
Η τροχαία διερευνά τα αίτια της τραγωδίας.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.