Μενού
  • Α-
  • Α+

Eνταση επικράτησε στο Κουκάκι το βράδυ της Πέμπτης όταν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ομάδα περίπου 20 ατόμων πραγματοποίησε καταδρομικές επιθέσεις προκαλώντας υλικές ζημιές σε ένα υποκατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων, ένα ΑΤΜ τράπεζας, ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και ένα σούπερ μάρκετ.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης ανέφεραν πως μετά τις επιθέσεις οι άγνωστοι προσπάθησαν να διαφύγουν στα στενά της περιοχής. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες υπάρχουν και τουλάχιστον επτά προσαγωγές υπόπτων για τους οποίους εξετάζεται αν είχαν συμμετοχή στις επιθέσεις ή βρέθηκαν τυχαία στην περιοχή. Οι έρευνες της αστυνομίας, πάντως, συνεχιζόταν μέχρι αργά τη νύχτα, ενώ ενδεικτικό της κινητοποίησης είναι πως σηκώθηκε και το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ για να συντονίζει από αέρος.

Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες έξω από το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, βρέθηκαν πεταμένα τρικάκια με μηνύματα αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας, Γιάννη Μιχαηλίδη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.