Μενού
emma
Εμμα | Facebook
  • Α-
  • Α+

«Κόλαφος» είναι το βούλευμα για τον 27χρονο οδηγό, ο οποίος είχε παρασύρει και είχε εγκαταλείψει τη 21χρονη Έμμα Καρυωτάκη, φοιτήτρια του ΑΠΘ, τον περασμένο Νοέμβριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

«Δικαίωση θα υπάρξει μόνο όταν αυτός καταδικαστεί ισόβια και εκτίσει ισόβια. Οτιδήποτε άλλο είναι πολύ λίγο. Δικαίωση θα είναι όταν μαζί του καταδικαστεί και η συνεργός του και συνοδηγός», λέει η μητέρα της Έμμας, Κέλλυ Καμπακάκη

Όπως διαπιστώθηκε το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει ταχύτητα 104 χιλιόμετρα την ώρα με τη μέγιστη επιτρεπόμενη στο σημείο να είναι μόλις 50 χιλιόμετρα. «Το πόρισμα δείχνει αυτό που όλο ξέραμε εξ’ αρχής. Το αμάξι ήταν ‘’φτιαγμένο’’ φαινόταν και ακουγόταν. Δεν περίμενα  το πόρισμα να μας το πει. Το ότι έτρεχε με ταχύτητα ήταν δεδομένο, δεν ήταν κάτι που δεν περιμέναμε», ανέφερε. 

Ο 27χρονος παραπέμπεται σε δίκη κατηγορούμενος για επικίνδυνη οδήγηση που επέφερε θάνατο, εγκατάλειψη θύματος τροχαίου και οδήγηση χωρίς άδεια. Η μητέρα της Έμμας ζητάει να τιμωρηθεί παραδειγματικά και η συνοδηγός του επίμαχου αυτοκινήτου. «Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι ο οδηγός ήταν αυτός που ανέπτυξε ταχύτητα, σε όλα τα υπόλοιπα ήταν συνεργός», σημείωσε. 

Η άτυχη φοιτήτρια της Κτηνιατρικής Σχολής νοσηλεύτηκε πέντε μέρες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, όπου τελικά άφησε την τελευταία της πνοή. Τότε, την πιο μαύρη μέρα της ζωής τους οι γονείς της έδειξαν μεγαλείο ψυχής. Δώρισαν τα όργανα της κόρης τους, με την ελπίδα μέσα από τον θάνατό της, να σωθούν ζωές.

«Δεν πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη»

«Αντί να θρηνώ το παιδί μου βγαίνω στα κανάλια για να ζητάω το αυτονόητο, να τιμωρηθούν αυτοί που της στέρησαν τη ζωή. Θεωρώ πως η δικαιοσύνη δεν θα αποδοθεί. Δεν πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη» είπε η κα Καμπακάκη στο MEGA. 

«Ο οδηγός χωρίς δίπλωμα, με μεγάλη ταχύτητα, μα φτιαγμένο αμάξι. Την πάτησε, έκανε πίσω και την ξαναπάτησε. Την έλιωσε. Πρέπει να μπει ισόβια και να είναι ισόβια. Ο άνθρωπος αυτός είναι σεσημασμένος. Εάν βγει έξω σε λίγα χρόνια θα συνεχίσει την παραβατική συμπεριφορά», επεσήμανε.

«Πώς να έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη όταν αθώωσαν τη συνοδηγό; Δεν πιστεύω τίποτα από αυτά που λέει στην κατάθεσή της. Το επόμενο πρωί πήγε στη δουλειά της κανονικά σαν να μην έγινε τίποτα. Όταν την αναζήτησαν οι Αρχές μόνο τότε πήγε στην αστυνομία. Και αυτή η κοπέλα, μόλις 19 ετών είναι σεσημασμένη. Το γεγονός ότι έφυγε και εγκατέλειψε το παιδί μου, απαλλάσσετε; Γιατί;», ανέφερε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.