Μενού
mixos
Ηλίας Μίχος | ΕΛ.ΑΣ.
  • Α-
  • Α+

Η έρευνα για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια συνεχίζεται και το δρόμο για τη φυλακή πήραν ακόμη επτά άτομα. Ο άνθρωπος που θεωρείται ως ο μαστροπός και βιαστής του παιδιού έχει προφυλακιστεί εδώ και μήνες αλλά ισχυρίζεται πως είναι αθώος και στέλνει... δώρα και γράμματα. 

Σύμφωνα με το STAR, ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης Ηλίας Μίχος, μέσα από τις φυλακές Γρεβενών στέλνει δώρα και γράμματα σε φίλους, συγγενείς και γείτονες.

Εννέα μήνες μετά την προφυλάκισή του, ο κατηγορούμενος που δεν έχει ζητήσει συγγνώμη από το παιδί, υποστηρίζει πως είναι αθώος και στέλνει ρολόγια που φτιάχνει με καλαμάκια γράφοντας και αφιερώσεις! 

ROLOI
@STAR

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Ηλίας Μίχος έχει στείλει και πέντε γράμματα που το καθένα αριθμεί τέσσερις σελίδες. Στα γράμματα ισχυρίζεται πως είναι αθώος, πως δεν είναι βιαστής ή μαστροπός ενώ χαρακτηρίζει «συνεύρεση» την κακοποίηση του παιδιού, γράφοντας πως αυτό ήταν και το μόνο του λάθος!

Ταυτόχρονα αναφέρει πως τον... αγαπάνε όλοι στη φυλακή και πως πηγαίνει στην εκκλησία ενώ υποστηρίζει πως η αλήθεια θα βγει στο φως. 

«Είναι δεδομένο ότι πίσω από αυτό το τραγικό έγκλημα βρίσκεται ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος. Θεωρείται δεδομένη η καταδίκη του συγκεκριμένου», αναφέρει ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA