Μενού
AthensPride
Athens Pride | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχωρά σήμερα, Σάββατο (10/6), στην Αθήνα η Ελληνική Αστυνομία καθώς διεξάγεται το Athens Pride 2023, με επίκεντρο την Πλατεία Κοτζιά, και την πορεία υπερηφάνειας της LGBTQ+ κοινότητας να αναμένεται να κατακλύσει τους δρόμους της πρωτεύουσας.

Η πορεία του Athens Pride 2023 αναμένεται να αρχίσει κατά τις 19:00 από την Πλατεία Κοτζιά, να περάσει μπροστά (και) από τη Βουλή και να ολοκληρωθεί – εκ νέου – στην Πλατεία Κοτζιά, όπου θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία με ώρα έναρξης στις 21:00 και οικοδεσπότη τον ηθοποιό και σεναριογράφο, Γιώργο Καπουτζίδη.

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί σήμερα

Ως εκ τούτου, η Ελληνική Αστυνομία αποφάσισε την προσωρινή και σταδιακή απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης αυτών από τις 17:00 έως και το πέρας των εκδηλώσεων στην οδό Αθηνάς, στο τμήμα αυτής από την οδό Σοφοκλέους έως την Πλατεία Ομονοίας, περιοχή Δήμου Αθηναίων.

Μάλιστα, οι Αρχές επεσήμαναν σε σχετική ανακοίνωσή τους το εξής: «Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA