Από μπαλκόνι φέρεται να έπεσαν ένα παιδάκι 1,5 ετών και ένας 20χρονος στη Νότια Κέρκυρα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Κάβου γεγονός που σήμανε συναγερμό στις Αρχές.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του corfunews.gr, δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα, ενώ και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Όπως αναφέρεται, διέμεναν στον Κάβο ενώ έως τώρα δεν έχουν γίνει γνωστό αν ήταν τουρίστες ή Έλληνες. Tα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι και τα δυο άτομα έχουν τις αισθήσεις τους. Το περιστατικό είδαν κάτοικοι της περιοχής που άμεσα ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.