Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε 53χρονος μοτοσικλετιστής. Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στα Λιμανάκια όταν ένα αυτοκίνητο έκανε αναστροφή με αποτέλεσμα η μηχανή να «καρφωθεί» και να διαλυθεί.
Αναβάτης ήταν ο Νίκος Τερζόπουλος ο οποίος ήταν γνωστός στον χώρο των μοτοσικλετιστών και παρά το γεγονός ότι φορούσε τον απαραίτητο εξοπλισμό ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, σύμφωνα με το notia.gr.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, σε βάρος του οδηγού του ΙΧ σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Ο ίδιος κατηγορείται πως έκανε επιτόπου αναστροφή στα Λιμανάκια, λίγο πριν το Island και δεν άφησε περιθώρια στον μοτοσικλετιστή να αντιδράσει.
Η κηδεία του Νίκου Τερζόπουλου έγινε σήμερα (13/6) στο κοιμητήριο Σχιστού στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου.
- Ένταση μεταξύ Αναστασοπούλου και Πορτοσάλτε: «Να τους καλέσεις στις εκπομπές σου και να τους ρωτήσεις, όχι εδώ»
- Συγκινεί ο Σάκης Αρναούτογλου: Το «ευχαριστώ» και η παράκληση στη μνήμη της μητέρας του
- Μηνυτήρια αναφορά για την τραγωδία στη «Βιολάντα»: Έρευνα για ευθύνες κράτους, και ιδιωτών
- Πώς θα γίνει η υποδοχή των επτά σορών από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία» - Η πομπή στην Τούμπα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.