Ακαριαίο θάνατο βρήκε μία 28χρονη γυναίκα από την Τσεχία, η οποία έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της στα Χανιά στην οδό Κανεβάρο.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ η αστυνομία απέκλεισε το σημείο και έχει ξεκινήσει έρευνες ώστε να διαπιστώσουν τι συνέβη με την πτώση και τον θάνατο της 28χρονης.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι βρέθηκε στο στομάχι του καρχαρία που έφαγε 23χρονο τουρίστα
Το φαβορί για να αντικαταστήσει την Κεραμέως στο υπουργείο Παιδείας
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
- Δημοσκόπηση GPO: Άλλη κυβέρνηση ζητούν 7 στους 10 - Τι πιστεύουν οι πολίτες για Τσίπρα και Καρυστιανού
- Οι έδρες που θα έπαιρναν τα κόμματα σύμφωνα με τις τωρινές δημοσκοπήσεις: Ποια «βγάζουν» δικομματική κυβέρνηση
- Τέλος στους «φαρμακοποιούς - influencers»: Πρόστιμα και πειθαρχικό σε όσους ανεβάζουν βίντεο στα social media
- Μία λέξη που έλεγαν γλυκά οι γιαγιάδες μας, στα τουρκικά σήμαινε κάτι υβριστικό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.