Ένα άτυχο γαϊδουράκι σκοτώθηκε την Τρίτη (13/6) στη Μύκονο, σε δρόμο προς την περιοχή της Μαού, όταν χτυπήθηκε από αμάξι. Η μαμά του βρέθηκε παστουρωμένη από κατοίκους.
Το περιστατικό έγινε γνωστό μέσω των social media με το γαϊδουράκι να το βρίσκει μία γυναίκα και με τη βοήθεια πολιτών να μεταφέρεται σε κτηνιατρείο, όπου και κατέληξε.
Η μαμά του νεκρού ζώου εντοπίστηκε σε κοντινό σημείο παστουρωμένη και στα τέσσερα της πόδια. Αφού της έβγαλαν πρώτα τα σχοινιά, στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι βρέθηκε στο στομάχι του καρχαρία που έφαγε 23χρονο τουρίστα
Το φαβορί για να αντικαταστήσει την Κεραμέως στο υπουργείο Παιδείας
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.