Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τετάρτης (14/6) στις υγειονομικές Αρχές της Σκοπέλου και του Βόλου μετά και τη εσπευσμένη μεταφορά ενός οκτάχρονου παιδιού στο νοσοκομείο της πρωτεύουσας της Μαγνησίας σε εμπύρετη κατάσταση.
Όπως αναφέρει το gegonotanews.gr, η διακομιδή του παιδιού έγινε με το πλωτό ασθενοφόρο του Λιμενικού Σώματος, το οποίο «έδεσε» στο λιμάνι του Βόλου στις 2:20 τη νύχτα και αμέσως ο 8χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Αχιλλοπούλειο» για νοσηλεία.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.