Το ενδεχόμενο να κηρυχθεί τριήμερο εθνικό πένθος για την πολύνεκρη τραγωδία στην Πύλο εξετάζει η υπηρεσιακή κυβέρνηση, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Reader.
Αν προκριθεί τελικά αυτή η απόφαση αυτό θα έχει άμεσο αντίκτυπο και στο debate των πολιτικών αρχηγών που είναι προγραμματισμένο για αύριο, Πέμπτη (15/6) καθώς αν κηρυχθεί εθνικό πένθος τότε αυτομάτως θα αναβληθεί και η τηλεμαχία.
Όπως ανέφεραν νωρίτερα πληροφορίες υπήρχε προβληματισμός και βαρύ κλίμα σε όλα τα κόμματα μετά το πολύνεκρο ναυάγιο και υπήρξαν σκέψεις για να υποβληθεί αίτημα για ανβολή του debate, κάτι όμως που τελικά δεν συνέβη.
Αξίζει να σημειωθεί πως το debate έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί αύριο Πέμπτη 15 Ιουνίου στις 21.00 στην ΕΡΤ.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.