Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση αναζήτησης αγνοούμενου οδηγού canyoning στον Όλυμπο, ύστερα από ενημέρωση των αρχών πως ένα άτομο παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στο ρέμα Ορλιά, στο Λιτόχωρο.
Το περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες του GRTimes, πριν από λίγη ώρα στην περιοχή του Λιτοχώρου στον Όλυμπο.
Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για έναν οδηγό canyoning, ο οποίος ηγείτο ομάδας που έκανε δραστηριότητες στην περιοχή.
Σύμφωνα με μαρτυρίες των υπόλοιπων μελών της ομάδας, ο οδηγός παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά σε σημείο του ρέματος Ορλιά.
Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία όσον αφορά την υπηκοότητα ή την ηλικία του οδηγού και των ατόμων που λάμβαναν μέρος στη δραστηριότητα.
Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ στις έρευνες
Σε ενημέρωση από το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος αναφέρθηκε ότι έχει ξεκινήσει ήδη κλιμάκιο της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό του, ενώ στη «μάχη» της έρευνας, έχουν ριχτεί και εθελοντές διασώστες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.
Στο σημείο επιχειρούν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα και μεταβαίνουν έξι πυροσβέστες από τις Π.Υ. Λιτόχωρου και Κατερίνης, δέκα πυροσβέστες από 2η και 8η Ε.Μ.Α.Κ., καθώς επίσης drones.
- Φωτιά στην Αττικοβοιωτία: Το σχέδιο της κυβέρνησης για τους πληγέντες
- Όταν ο «Μαύρος Σεπτέμβρης» χτύπησε την Ελλάδα – Το μακελειό στο αεροδρόμιο του Ελληνικού
- Χυδαίες απειλές σε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ από οπαδούς του Κασιδιάρη: Στο στόχαστρο ο Γλαβίνας
- «Ξάφρισαν» τον βυθό στη Σκόπελο: Σπείρα Ιταλών μάζεψε κόκκινα κοράλλια αξίας 800.000 ευρώ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.