Μενού
andreas karagiannis
Ανδρέας Καραγιάννης | Facebook - @Andreas Karagiannis
  • Α-
  • Α+

Στην τηλεόραση του Alpha και την εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε ο Ανδρέας Καραγιάννης, εκδότης του «ekklisiaonline.gr» όπου αναφέρθηκε στις αντιδράσεις του ιερέα για το ΛΟΑΤΚΙ+ ραντεβού στο «First Dates» αλλά και κατήγγειλε ένα περιστατικό που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του Athens Pride 2023.

Μιλώντας για το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας είπε ότι «και εγώ πέρασα από δρόμο κοντά στο γραφείο μου και με κυνήγησαν», γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της παρουσιάστριας της εκπομπής, Κατερίνα Καινούργιου, που σημείωσε ότι αυτό οφείλεται στην επιστολή του ιερέα, που αναδημοσίευσε στον ιστότοπό του, που ασκεί κριτική στο «First Dates» για το γκέι ραντεβού.

Το ομοφοβικό παραλήρημα ιερέα

Σε ένα ομοφοβικό παραλήρημα για το πρώτο γκέι ραντεβού στο «First Dates», που προβλήθηκε στην τηλεόραση του Star το βράδυ της Κυριακής (18/6) προχώρησε ένας ιερέας. Ο ιερέας χαρακτήρισε το συγκεκριμένο επεισόδιο «εμετικό» και μίλησε για «ξεπεσμό και παρακμή».

«Ξεπεσμός και παρακμή. Εχθές αγαπητοί μου πήγαμε να κάνουμε εμετόν, παρακολουθώντας τα πρότυπα που μας σερβίρουν. Το είδαμε και αυτό αδερφοί μου, δύο άνδρες προβάλλονται από την τηλεόραση να βγαίνουν ραντεβού. Αυτά τα πρότυπα δίνουν στα παιδιά μας, τα οποία έπειτα με ερωτηματικά έρχονται σε εμάς ζητώντας εξηγήσεις. Τι να εξηγήσω εγώ τώρα, τι μπορώ να πω τώρα; Ένα πράγμα, ντροπή» σημείωσε στην ομοφοβική επιστολή, που αναδημοσιεύτηκε από εκκλησιαστικά δίκτυα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA