Περιστατικό με εμβόλιση μηχανών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (21/6) στη συμβολή των οδών Μουσών και Δάφνης στο Ψυχικό, όταν δύο άτομα προσπάθησαν να κλέψουν μία μηχανή.
Σύμφωνα με το Mega, οι αστυνομικοί τους βλέπουν, σταματούν για να τους συλλάβουν και στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, εμβολίζουν τις μηχανές με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός εκ των αστυνομικών. Κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στον έναν εκ των δύο διαρρηκτών, με τον δεύτερο να διαφεύγει.
Ο συλληφθείς είναι ένας 55χρονος ημεδαπός, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του δεύτερου δράστη.
- Γκρεγκ Μποβίνο: Καρατομήθηκε ο «νοσταλγός της Γκεστάπο» από διοικητής της ICE, κατ' εντολή Τραμπ
- Δημοσκόπηση Interview: Ανέτοιμη η Καρυστιανού για την πολιτική, λέει το 70% των πολιτών
- Τρίκαλα: Τα δύο σενάρια της φονικής έκρηξης και οι καταθέσεις των μαρτύρων
- Πού βρίσκεται σήμερα η ελληνική σημαία που κατέβασαν οι Τούρκοι από τα Ίμια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.