Στον τόπο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη βρέθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.
Στο τρισάγιο παραβρέθηκαν συγγενείς των θυμάτων, αξιωματούχοι της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, τιμώντας την μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν στα Τέμπη.
Μετά το τέλος του τρισάγιου ο μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος δήλωσε πως η παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη ήταν σημαντική στον τόπο του δυστυχήματος.
Τόνισε δε ότι με την παρουσία του ο κ. Βαρθολομαίος θέλησε «να ευλογήσει, να συμπαρασταθεί, αλλά και να προσθέσει την δική του θλίψη στη θλίψη των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας».


Σημειώνεται, πως στη συνέχεια ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα μεταβεί στον Βόλο, προσκεκλημένος του μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνατίου, του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου.

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.