Στον τόπο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη βρέθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.
Στο τρισάγιο παραβρέθηκαν συγγενείς των θυμάτων, αξιωματούχοι της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, τιμώντας την μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν στα Τέμπη.
Μετά το τέλος του τρισάγιου ο μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος δήλωσε πως η παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη ήταν σημαντική στον τόπο του δυστυχήματος.
Τόνισε δε ότι με την παρουσία του ο κ. Βαρθολομαίος θέλησε «να ευλογήσει, να συμπαρασταθεί, αλλά και να προσθέσει την δική του θλίψη στη θλίψη των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας».


Σημειώνεται, πως στη συνέχεια ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα μεταβεί στον Βόλο, προσκεκλημένος του μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνατίου, του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου.

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
- Νέα τροπή στην υπόθεση με το Ευαγγέλιο και τον Τσαγκαράκη: Σε σοκ οι συγγενείς - «Θα πάθω εγκεφαλικό»
- Αυτό είναι το μεγαλύτερο ταξίδι με λεωφορείο: Πόσο κοστίζει - Γιατί θεωρείται εξαντλητικό «του θανάτου»
- Ποια πόλη απελευθερώθηκε πρώτη με το ξέσπασμα της Επανάστασης το 1821;
- «Ένας για όλους»: Βρέθηκε τελικά ο πραγματικός Ντ' Αρτανιάν κάτω από το πάτωμα ολλανδικής εκκλησίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.