Με ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν αντιμέτωποι το απόγευμα του Σαββάτου (24/6) οι παραθεριστές στην περιοχή του Αγίου Μαμά στη Χαλκιδική, όπου αντίκρισαν ανθρώπινα οστά στην ευρύτερη παραλία.
Για το περιστατικό, το οποίο καταγράφηκε περίπου στις 17:00, έχει ενημερωθεί το Λιμενικό, στελέχη του οποίου σπεύδουν στην περιοχή για να πραγματοποιήσουν τις σχετικές έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.
- Ξέσπασε η Ηλιάδη κατά της Μεσσαροπούλου: «Τραγικό και χυδαίο σχόλιο, δεν ντρεπόμαστε λίγο;»
- Δήμος Μεσολογγίου: «Πράξη σεβασμού ο ασπασμός της Εικόνας της Εξόδου - Δεν προσφέρεται για μικροπολιτική αντιπαράθεση»
- Κλαυδία: Ο πρώην σύντροφός της, OGE ξεκαθαρίζει για τη δικαστική υπόθεση - «Δεν έχω καμία σχέση με το ζήτημα»
- Τα πρώτα στοιχεία για τους δράστες της επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη με έναν νεκρό - LIVE εικόνα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.