Την τελευταία του πνοή άφησε στην άσφαλτο, διανομέας στη Θεσσαλονίκη όταν το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε αρχικά με ΙΧ και κατόπιν με λεωφορείο της πολεμικής αεροπορίας. Το μεσημέρι ο ο κούριερ κινείτο περίπου στο μέσον της Τσιμισκή, έχοντας στα αριστερά του ένα λεωφορείο της πολεμικής αεροπορίας και ένα αυτοκίνητο.
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο αναβάτης έχασε την ισορροπία του δικύκλου και προσέκρουσε τόσο με το λεωφορείο όσο και με το αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο οδηγός φέρεται να προσπάθησε να κρατηθεί με τα χέρια του τόσο από το αυτοκίνητο όσο και από το λεωφορείο χωρίς όμως να καταφέρει να κρατήσει το δίκυκλο στην πορεία του, έπεσε και δυστυχώς το κεφάλι του συνεθλίβη από την πίσω ρόδα του λεωφορείου.
Ο οδηγός του ΙΧ αναζητείται από τις αρχές για να δώσει πληροφορίες. Πορεία διαμαρτυρίας με τα μηχανάκια τους πραγματοποίησαν διανομείς έκαναν χθες Δευτέρα το απόγευμα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με φόντο το δυστύχημα με θύμα έναν συνάδελφό τους.
- Η τρανς κόρη του Έλον Μασκ προκαλεί ξανά τον πατέρα της: Πρωταγωνιστεί σε καμπάνια κατά του AI
- Συνελήφθη για μαστροπεία γνωστός πορνοστάρ και influencer: Πώς παγίδεψε δύο 16χρονες
- Στούντιο 4 vs. Studio στις 3: Ποια εκπομπή κέρδισε χθες (7/9) την πρωτιά στην τηλεθέαση
- «Ο τουρισμός μας έκανε κακό»: Το νησί του Αιγαίου που το 1981 είχε προβλήματα του 2026
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.