Μενού
kouzina-xenodoxeio
Επαγγελματική κουζίνα | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε 22χρονος μάγειρας στην Κρήτη, ο οποίος ήταν θύμα εργατικού ατυχήματος σε ξενοδοχείο του νησιού. Ο εργαζόμενος υπέστη εγκαύματα σε χέρια και πρόσωπο από καυτό λάδι.

Ο 22χρονος Βαγγέλης μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του STAR λέγοντας πως όταν η κατσαρόλα με το λάδι έπεσε πάνω του, έμεινε αβοήθητος να φωνάζει από τους πόνους για μία ώρα.

«Έχω αφόρητο πόνο και στα χέρια και στο πρόσωπο. Κάποιες φορές το βράδυ όταν κοιμάμαι είναι έντονο και δεν μιλάμε για από βραστό νερό, μιλάμε για καυτό λάδι», είπε χαρακτηριστικά

Η μητέρα του υποστήριξε ότι: «Το παιδί μου όταν κάηκε φώναζε βοήθεια να με πάτε σε νοσοκομείο. Οι υπεύθυνοι του απάντησαν ότι θα το φροντίσουμε εμείς και τον πήγαν στο δωμάτιο με τον κλιματισμό και τα ωμά κρέατα».

Ο νεαρός εργαζόταν ως βοηθός αρχιμάγειρα από τις 10 Ιουνίου και ο ίδιος ισχυρίζεται πως οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου δεν του είχαν κάνει πρόσληψη και εργαζόταν ως ανασφάλιστος.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η Επιθεώρηση Εργασίας, ενώ σύμφωνα με το STAR το ξενοδοχείο δεν έχει κάνει κάποια δήλωση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.