Μενού
λαγονησι
Instagram
  • Α-
  • Α+

Είμαστε κι εμείς που δεν συμπαθούμε ιδιαίτερα το χαλίκι και θα επιλέγουμε πάντα παραλίες με άμμο, κι ας υπάρχει ο κίνδυνος να μπει σε κάθε σημείο του σώματος. Το καλό με την άμμο είναι ότι είναι μαλακή και όταν δεν έχει αέρα, βλέπεις τα διάφανα νερά της θάλασσας. Και αυτό αρκεί για να θέλουμε να περάσουμε εκεί όλη τη μέρα.

Ποιες είναι λοιπόν οι παραλίες της Αττικής που αποτελούνται άμμο και είναι ιδανικές για εσένα, αλλά και ολόκληρη την οικογένεια;

Κόκκινο Λιμανάκι

Βρίσκεται στη Ραφήνα και είναι ό,τι πρέπει για μία μίνι απόδραση, χωρίς να χρειαστεί να ξενιτευτείς. Με αμμουδιά και ταβερνάκια ή εστιατόρια σε απόσταση αναπνοής.

Βάρκιζα

Αν θέλεις κάτι πιο οργανωμένο, με έτοιμη ξαπλώστρα και κοκτέιλ ένα βήμα μακριά, η παραλία της Βάρκιζας σε περιμένει, με τα υπέροχα νερά της.

Κακιά Σκάλα

Πολύ καλή επιλογή, αρκεί να μην φυσά. Αμμουδιά μέσα στη θάλασσα, ξαπλώστρες, ομπρέλες και μία από τις πιο kid friendly παραλίες.

Λουμπάρδα

Αν αναζητάς μία ήσυχη παραλία με άμμο, που δεν είναι οργανωμένη και δύσκολα την πιάνει ο αέρα, η Λουμπάρδα στην Αγία Μαρίνα σε καλεί.

Grand Beach Λαγονήσι

Η παραλία του ξενοδοχείου που διαθέτει ξαπλώστρες, άμμο και θα χαλαρώσεις όλη μέρα, κάνοντας μπάνιο σε ωραία νερά.

Σχινιάς

Δεν γίνεται να μην βάλουμε στη λίστα τις παραλίες με άμμο τον Σχινιά. Τεράστια σε έκταση, ό,τι πρέπει για όλες τις ηλικίες, οργανωμένη και μη, με επιλογές σε ταβερνάκια.

 Άρτεμις

Περιοχή που την ξέρεις και ως Βραυρώνα. Οικογενειακή παραλία με άμμο και ταβέρνες ή beach bar ακριβώς από πίσω σου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA