Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης, σε εργοστάσιο με βερνίκια και χρώματα στα Οινόφυτα, στη Βοιωτία και δεν θεωρείται πως κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές. Ήδη έχουν κινητοποιηθεί δυνάμεις της Πυροσβεστικής και στο σημείο φτάνουν 22 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Στη «μάχη» της κατάσβεσης έχουν μπει και οι υδροφόρες των γύρω Δήμων. Παράλληλα από το 112 έχει σταλεί κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους λόγω των καπνών από τα υλικά που καίγονται.
O εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός ανέφερε στην ΕΡΤ ότι το πύρινο μέτωπο έχει περιοριστεί σε μια πτέρυγα του εργοστασίου και αναμένεται πολύ σύντομα να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο. Επίσης, είπε ότι δεν έχει επεκταθεί σε άλλα όμορα κτήρια. Ωστόσο, σημείωσε ότι η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική γι’ αυτό και οι κάτοικοι στην περιοχή θα πρέπει να παραμείνουν στα σπίτια τους με κλειστά παράθυρα, προκειμένου να μην εμφανίσουν δυσχέρεια της αναπνευστικής τους λειτουργίας.
Ακόμη ανέφερε ότι υπάρχει ανάκληση της κυκλοφορίας στην περιοχή για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς.
- «Πώς είναι η ζωή μου με τον κατώτατο μισθό»: Τρεις ιστορίες νέων εργαζομένων
- Η Τούνη βγήκε για ποτό και στο διπλανό τραπέζι ήταν ο καταδικασμένος για το revenge porn - «Ζήτησα να τον διώξουν»
- Φάκελος 17Ν: Η ζωή του αρχηγού της οργάνωσης Αλέξανδρου Γιωτόπουλου
- Ποια πολύ γνωστή ηθοποιός έπαιζε τη μαμά της Δήμητρας στο Σ' αγαπώ Μ' αγαπάς
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.