Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (4/7) στη Μύκονο.
Σύμφωνα πληροφορίες του cyclades24.gr, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο για αγνώστους λόγους ενώ βρισκόταν στην περιοχή Σκυλάμπελα με αποτέλεσμα το ΙΧ να βγει εκτός πορείας και να ανατραπεί.
Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο 27χρονος εκσφενδονίστηκε από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε ακαριαία. Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, η αστυνομία και η Πυροσβεστική.
Ο 27χρονος ήταν μόνιμος κάτοικος του νησιού και εργαζόμενος σε beach bar της Μυκόνου.

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
- Σταύρος Γεωργίου: Άγριος ξυλοδαρμός πίσω από τον θάνατό του - Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Γιώργος Μπαρτζώκας: Μιλά για τον πατέρα του συγκινημένος - «Αν δεν είχε αποδράσει, θα τον εκτελούσαν»
- Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για Καφέ της Χαράς: «Έχασα δουλειές λόγω της διασημότητας που πήρε ο ρόλος του Φατσέα»
- «Δεν είναι οι Κυκλάδες»: Το ελληνικό νησί που ανακηρύχθηκε ο κορυφαίος προορισμός του 2026
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.