Μενού
freatio
Φρεάτιο στη Λεωφόρο Κηφισίας | Glomex - @Mega
  • Α-
  • Α+

Ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα, ενδεικτικό της κατάστασης που βρίσκονται οι δρόμοι, σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (02/07) στη λεωφόρο Κηφισίας όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε μέσα σε ακάλυπτο φρεάτιο και στη συνέχεια κατέληξε σε τοίχο.

Μιλώντας στο Mega, ο κ. Δημήτρης υπογράμμισε πως η σχάρα του φρεατίου είχε αφαιρεθεί, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πέσει μέσα σε αυτό και να προσκρούσει στη συνέχεια με δύναμη στον τοίχο.

«Αν ήταν μηχανάκι, ο οδηγός θα είχε σκοτωθεί. Ακόμα κι αν είχα μικρότερο αυτοκίνητο θα είχα σκοτωθεί», είπε ο κος Δημήτρης, περιγράφοντας τα όσα έζησε το βράδυ της Κυριακής.

«Το μόνο που άκουσα ήταν ένα γκουπ»

Όπως περιέγραψε ο ίδιος τα δραματικά εκείνα λεπτά, δεν αντιλήφθηκε το ακάλυπτο φρεάτιο μέχρι που ξαφνικά άκουσε ένα δυνατό θόρυβο.

«Το μόνο που άκουσα ήταν ένα γκουπ, ένα μεγάλο θόρυβο. Το αυτοκίνητο χτύπησε στο κράσπεδο και έπεσα με δύναμη πλαγιομετωπικά στον τοίχο. Με το που έπεσα στο φρεάτιο έσπασε όλο το μπροστινό σύστημα και το αυτοκίνητο γύριζε σαν τρελό. Η πίσω ρόδα έσπασε χτυπώντας μετά στον τοίχο», δήλωσε.

Από καθαρή τύχη το αυτοκίνητό του δεν συγκρούστηκε με άλλα οχήματα. Εντός του ΙΧ βρίσκονταν εκείνος, η σύζυγός του και η πεθερά του, η οποία τραυματίστηκε στη σπονδυλική στήλη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ίδιος, δεν έχει επικοινωνήσει μέχρι στιγμής με την Περιφέρεια καθώς αναμένει το πόρισμα του ατυχήματος από την Τροχαία και την ασφαλιστική εταιρεία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA