Ιδιοκτήτης γκέι μπαρ στην Πάρο κατήγγειλε ότι δέχεται «πόλεμο» σε καθημερινή βάση, μόνο και μόνο λόγω της ταυτότητας του μαγαζιού, αλλά και λόγω της δικής του σεξουαλικότητας.
Μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ο ίδιος δήλωσε πως δέχεται συχνά διακρίσεις και ρατσισμό από μερίδα ανθρώπων στο νησί, ενώ κατήγγειλε πως σύμφωνα με μαρτυρίες και βιντεοληπτικό υλικό, άγνωστοι έκλεψαν μια rainbow σημαία που βρισκόταν έξω από το μπαρ του και στη συνέχεια βρήκαν τα αποκαΐδια της στην πλατεία της Νάουσας.
Σημειώνεται ότι ο ίδιος έχει κινηθεί νομικά, ενώ έχει σχηματιστεί και δικογραφία για το εν λόγω περιστατικό ομοφοβίας.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
- Μουρατίδης για Μαζωνάκη: «Τα τελευταία 30 χρόνια, δεν ήταν καλά και το έκρυβαν όλοι»
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Έχουμε μηχάνημα πλασμαφαίρεσης, ο Γιώργος ήταν σε υπερδιέγερση» κατέθεσε η γιατρός
- «Νύχια τυραννόσαυρου, βλεφαρίδα τέντα»: Η Λατινοπούλου ζητά την επιστροφή της ποδιάς στα σχολεία
- Πλασμαφαίρεση: Η ιατρική θεραπεία που έγινε μόδα του Χόλιγουντ - Ποιοι σταρ την έχουν κάνει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.