Σκηνές έντασης επικράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής (07/07) στο λιμάνι της Ρόδου, όπου οδηγοί ταξί απέκλεισαν τον χώρο προκειμένου να εμποδίσουν την αποβίβαση αυτοκινήτων, που φέρεται να ανήκουν σε εταιραία η οποία συνεργάζεται με την Uber.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο λιμάνι, που βρίσκεται στην Ακαντία, είναι ακόμα συγκεντρωμένοι περισσότεροι από 200 οδηγοί ταξί, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την αποβίβαση των αυτοκινήτων. Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Απριλίου είχε σημειωθεί ακόμη ένα επεισόδιο μεταξύ οδηγών ταξί και Uber, όταν οι πρώτοι κατηγορήθηκαν ότι βανδάλισαν τα αυτοκίνητα των δευτέρων.
Στο λιμάνι βρίσκεται και η αστυνομία, ενώ ο πρόεδρος του σωματείου των ιδιοκτητών ταξί, Θεοδόσης Καστανίδης, δήλωσε στην εφημερίδα του νησιού Ροδιακή πώς έχουν σκοπό να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις του κλείνοντας λιμάνια και το αεροδρόμιο της περιοχής.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
- Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ: Αυτός είναι ο 89χρονος «πιστολέρο» - Τι ρούχα φορά σύμφωνα με μαρτυρίες
- Από gamer, επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ: Τι αποκαλύπτουν τα social media του 31χρονου δασκάλου
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.