Μενού
katsika
Κατσίκα | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Πυκνό μυστήριο καλύπτει την υπόθεση της 68χρονης κτηνοτρόφου που βρέθηκε νεκρή σε μαντρί, στο Ποδοχώρι Καβάλας. Την υπόθεση θα ξεδιαλύνουν τα αποτελέσματα του DNA που καθυστερούν ενώ οι αστυνομικοί θεωρούν πως η γυναίκα σκοτώθηκε από επίθεση κριαριού.  

Για την εξέταση DNA έχουν ληφθεί τα απαραίτητα δείγματα, όμως η διαδικασία έχει κολλήσει καθώς για να πραγματοποιηθεί υπάρχει κόστος 3.000 ευρώ. Σύμφωνα με το proininews.gr, το εργαστήριο του πανεπιστημίου έχει ζητήσει την προεξόφληση του ποσού για να κάνει την ανάλυση και κάπου εκεί η διαδικασία «πάγωσε».

Η αστυνομική διεύθυνση Καβάλας φέρεται να διαβίβασε το αίτημα στην εισαγγελία της πόλης ώστε να εγκριθεί η δαπάνη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ακόμα δεν έχει εγκριθεί η δαπάνη των 3.000 ευρώ για να ξεμπλοκάρει η διαδικασία.

Εκτός από την εξέταση DNA, αναμένεται να γίνει πραγματογνωμοσύνη κτηνιάτρου, προφανώς στο κριάρι και μια σειρά από άλλες εξετάσεις από ιατροδικαστές. Όλα αυτά δείχνουν ότι το μυστήριο που καλύπτει τις συνθήκες θανάτου της 68χρονης κτηνοτρόφου θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA