Μενού
panos-mouzourakis
Πάνος Μουζουράκης | NDP
  • Α-
  • Α+

Κατάθεση υπέρ του πατρός Αντωνίου έδωσε ο Πάνος Μουζουράκης, σύμφωνα με την RealNews. Ο δημοφιλής τραγουδιστής είναι ανάμεσα στους 11 μάρτυρες υπεράσπισης του ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου που αντιμετωπίζει κατηγορίες για ασέλγεια.  

Πατέρας Αντώνιος και Πάνος Μουζουράκης γνωρίζονται από το 2011 και με την πάροδο του χρόνου ανέπτυξαν μια πιο στενή σχέση με τον ιερέα να γίνεται ο πνευματικός του τραγουδιστή. 

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης ο Πάνος Μουζουράκης, φέρεται σύμφωνα με τον ALPHA να έχει πει: «δεν έχω καμία αμφιβολία για τον πατέρα Αντώνιο και σας λέω, αν είχα γιο θα τον άφηνα στα χέρια του επειδή εμπιστεύομαι το σχέδιο του Θεού». 

Σύμφωνα με την RealNews, ο Πάνος Μουζουράκης είπε στην εισαγγελία: 

«Έγινε πνευματικός μου και σε κάθε επικοινωνία ένιωθα πιο ανάλαφρα. Θεωρώ ότι είναι ένας πνευματικός άνθρωπος και ένας άνθρωπος της αγάπης. Όταν ξεκίνησαν οι καταγγελίες για την Κιβωτό πίστεψα ότι κάποια σκοπιμότητα υπάρχει. Δεν έχω καμία αμφιβολία για τον πατέρα Αντώνιο και σας λέω ότι, αν είχα γιο θα τον άφηνα στα χέρια του επειδή εμπιστεύομαι το σχέδιο του Θεού. Εύχομαι η Κιβωτός να ξαναχτιστεί με τις πέτρες που τις έριξαν». 

Στο παρελθόν ο Πάνος Μουζουράκης είχε τοποθετηθεί για την ΜΚΟ και σε ερώτηση «τι είναι για εσένα η Κιβωτός;» απάντησε: «είναι η αλήθεια, είναι η ελπίδα μου ότι υπάρχει αυτή η καλοσύνη». 

«Τι έλεγε η Καινή Διαθήκη; Αγαπάτε αλλήλους. Αυτή είναι η ελπίδα μου, ότι η Κιβωτός είναι αγαπάτε αλλήλους ανεξάρτητα από χρώμα, συνήθειες, εμφάνιση, χαρακτήρα, προσωπικότητα. Δεν χρειάζεται να είναι καλός ο άλλος για να τον αγαπάς. Μπορείς να το κάνεις αυτό; (...) Δεν χρειάζεται άλλη Κιβωτός, αρκεί να μεγαλώνει αυτή», είχε πει στο MEGA. 

Η απολογία

Απολογούμενος στην ανακρίτρια ο πατέρας Αντώνιος υποστήριξε πως υπάρχει σκευωρία εις βάρος του και πως οι κατηγορίες είναι κατασκευασμένες με στόχο να αναλάβουν άλλοι τα ηνία της ΜΚΟ, σύμφωνα με τον ALPHA.

Επίσης αναφέρθηκε στον 20χρονο που τον κατήγγειλε πρώτος, υποστηρίζοντας πως ο συγκεκριμένος νεαρός είχε ως σκοπό να καλύψει παραβατικές συμπεριφορές και καθοδήγησε τον 15χρονο στο να καταθέσει κατά του ιδίου. Υποστήριξε πως ο 20χρονος μετέβη στον Βόλο για να μεταφέρει στην Αθήνα τον 15χρονο προκειμένου να καταθέσει. 

Ανέφερε πως έχει βίντεο που δείχνει το φερόμενο ως θύμα να βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από αυτό που κατήγγειλε πως έγινε η παρενόχληση. 

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA