Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, αποφάσισε την πραγματοποίηση Στάσης Εργασίας για σήμερα Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου, από τις 12:00 έως 15:00 για τους εργαζόμενους με κάθε σχέση εργασίας, στις υπηρεσίες του Δημόσιου Τομέα στην Αττική. Παράλληλα προγραμματίζεται συγκέντρωση στο ΣτΕ στις 12:30μμ, απαιτώντας να εκδοθεί άμεσα, χωρίς καμιά περαιτέρω καθυστέρηση, απόφαση επαναχορήγησης του 13ου και 14ου μισθού.
Στη συγκέντρωση θα πάρουν μέρος και οι Γενικοί Σύμβουλοι της ΑΔΕΔΥ με την ανακοίνωση να σημειώνει μεταξύ άλλων πως: «Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς το Υπουργείο Οικονομικών αφενός μεν για τη διεκδίκηση του 13ου και 14ου μισθού, αφετέρου δε για τη διεκδίκηση πραγματικών αυξήσεων στους μισθούς των Δημοσίων Υπαλλήλων, την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης, τη χορήγηση του «κλεμμένου» μισθολογικού κλιμακίου, την πλήρη μισθολογική αναγνώριση της προϋπηρεσίας στον ιδιωτικό τομέα κλπ.
Καλούμε τις Ομοσπονδίες μέλη της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. να κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συμμετοχή των συνάδελφων του λεκανοπεδίου στη συγκέντρωση στο ΣτΕ (Σταδίου 27 και Δραγατσανίου) και στην πορεία προς το Υπουργείο Οικονομικών».
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Καρφιά» Χασαπόπουλου και Βούλγαρη - «Κάποιοι να μη χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα»
- Πλασμαφαίρεση: Η ασφάλεια και γιατί παραμένει αναντικατάστατη - Ειδικοί του ΕΚΠΑ εξηγούν
- Ματίνα Παγώνη: «Η πλασμαφαίρεση δεν είναι απλό πράγμα, γιατί την έκαναν στον Μαζωνάκη;»
- Η πρόβα για συναυλία στη συνέντευξη Τσίπρα, η ώρα που βγαίνει ο Σαμαράς και η Αμάλ Κλούνεϊ στο Προεδρικό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.