Ένα τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Νταηλάκη της Καστοριάς, όταν την Κυριακή (25/8), αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε, δάγκωσε και τραυμάτισε δύο οκτάχρονα παιδιά που έπαιζαν στις αυλές των σπιτιών τους.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, επρόκειτο περί αδέσποτου τσοπανόσκυλου, που εκδήλωνε εδώ και καιρό επιθετικές διαθέσεις, χωρίς να έχει επιτεθεί σε κάποιον κάτοικο.
Ο σκύλος επιτέθηκε αρχικά στο πρώτο παιδί, δαγκώνοντάς το σε πολλά σημεία, ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε κατά του φίλου του. Κάτοικου που βρέθηκαν μάρτυρες στο περιστατικό έσπευσαν να διώξουν το σκυλί τα οποί διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο.
Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την επίθεση
Κατόπιν, ο πατέρας ενός εκ των παιδιών κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου και ενημερώθηκε η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Καστοριάς για να περισυλλέξει το ζώο, το οποίο όμως δεν κατάφεραν να αιχμαλωτίσουν.
Και μοιραία, την επομένη του περιστατικού ο επικίνδυνος σκύλος φέρεται να επιτέθηκε και σε μία ηλικιωμένη γυναίκα, την οποία ευτυχώς δεν κατάφερε να δαγκώσει.
- Καίτη Γαρμπή: «Πετσόκοψε» με τον πιο επικό τρόπο το viral φίλτρο του Instagram για τα '80s
- Η τελευταία συνέντευξη του Γιώργου Μαζωνάκη: Ο εγκλεισμός στο Δρομοκαΐτειο και η σχέση με την οικογένεια
- «Ροντέο» με Κυρανάκη - Παπακωστοπούλου: «Δεν θα μιλήσω για τον μισθό μου - Προσβάλλετε γυναίκα»
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.