Ακόμη ένα περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (08/08) στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου ένας 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ δολοφονήθηκε από Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, τους οποίους, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, φέρεται να τους κατεύθυναν Έλληνες οπαδοί.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ, εμφανώς συγκλονισμένη με τη δολοφονία του νεαρού οπαδού της, έκανε ανάρτηση στα social media με την οποία αποχαιρετά τον Μιχάλη.
«Μιχάλη, η ΑΕΚ δε θα σε ξεχάσει ποτέ! Παραδειγματική τιμωρία για τους δολοφόνους και τους υπεύθυνους!» ανέφερε χαρακτηριστικά η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ για το χθεσινό, δολοφονικό περιστατικό.
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Μια αναμενόμενη διαγραφή
- Χαιρετά σιγά σιγά για να γεννήσει η Κατερίνα Καινούργιου: Πότε αποχωρεί και ποιος θα την αντικαταστήσει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.