Μενού
korinthia.jpg
ANT1/Glomex
  • Α-
  • Α+

Άφαντα παραμένουν τα παιδιά και η σύζυγος του 45χρονου «παλαιοχριστιανού». Οι πληροφορίες που ήθελαν να παρουσιάζονται χθες, Παρασκευή (23/2), στις Αρχές διαψεύδονται. 

Μέχρι στιγμής έχει εντοπιστεί μόνο ο 15χρονος γιος του άνδρα, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο «Παίδων», ενώ, την ίδια ώρα, παραμένει άγνωστη η τοποθεσία των άλλων μελών της οικογένειας. 

Οι Αρχές έχουν ελέγξει τις πληροφορίες για το που μπορεί να βρίσκονται, επικεντρώνοντας τις έρευνες είτε σε συγγενικά σπίτια είτε στην περιοχή που είχαν εγκατασταθεί.

«Τους αναζητούμε όχι γιατί είναι καταζητούμενοι, αλλά για να διαπιστωθεί ο αριθμός των τέκνων της οικογένειας, οι συνθήκες διαβίωσής τους κι εάν αυτά τα παιδιά πήγαιναν σε σχολείο» είπε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου, σε συνέντευξή της στο Mega.

O 45χρονος και η σύζυγός του είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία της φθοράς ξένης περιουσίας, σωματικών βλαβών κατά αστυνομικών και πρέπει να εμφανίζονται στο αστυνομικό τμήμα. 

«Δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να τους βρούμε. Χθες έπρεπε τα ενήλικα μέλη της οικογένειας να εμφανιστούν στο αστυνομικό τμήμα, καθώς υπήρχε περιοριστικός όρος που αφορά την πρώτη φορά που συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ. για απείθεια, σωματικές βλάβες κατά αστυνομικών και φθορά ξένης περιουσίας. Δεν εμφανίστηκαν ως όφειλαν και θα ενημερωθούν οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές» επεσήμανε η κα Δημογλίδου.

Τι ισχυρίστηκε η μητέρα της οικογένειας «παλαιοχριστιανών»

«Πρέπει να προστατευτώ εγώ και τα παιδιά μου. Βρεθήκαμε στο μάτι του κυκλώνα και δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό. Όλη η οικογένεια είμαστε ενωμένοι» επεσήμανε η μητέρα της πολυμελής οικογένειας.

Η γυναίκα έκανε την πρώτη της δήλωση - μέσω του δικηγόρου της - μετά την εξαφάνισή της και σημείωσε στο Star πως «φοβάται ότι λόγω της δημοσιότητας και της υπόθεσης, όπως έχει εξελιχθεί, θα διαλυθεί η οικογένεια».

Παράλληλα, η μητέρα εξέφρασε τη στήριξή της τον σύζυγό της και απέκλεισε οποιοδήποτε ενδεχόμενο αιμομιξίας.

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA