Μενού
Πανελλαδικές 2024 - Νέα Ελληνικά επαλ
Πανελλαδικές 2024 | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στο ειδικό μάθημα των Αγγλικών εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2024.

Δείτε εδώ τις τελικές απαντήσεις στα Αγγλικά

Το Reader σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς θα δημοσιεύει τα θέματα και τις απαντήσεις τους καθ' όλη τη διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων 2024.

Σύντομος σχολιασμός των θεμάτων

Δείτε βίντεο με σύντομο σχολιασμό των θεμάτων στα Αγγλικά:

Πανελλήνιες 2024: Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών για τα ειδικά μαθήματα

Αύριο, Τετάρτη, θα συνεχιστούν με τα Γερμανικά και θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις στο Ελεύθερο (Πέμπτη 20 Ιουνίου) και το Γραμμικό Σχέδιο (Παρασκευή 21 Ιουνίου).

Η πρώτη εβδομάδα εξετάσεων των Ειδικών Μαθημάτων θα ολοκληρωθεί με την εξέταση του μαθήματος «Μουσική Αντίληψη, Θεωρία και Αρμονία», το Σάββατο 22 Ιουνίου.

Κατά τη δεύτερη εβδομάδα, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα μαθήματα:

  • Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία (Τρίτη 25 Ιουνίου)
  • Γαλλικά (Τετάρτη 26 Ιουνίου)
  • Ισπανικά (Πέμπτη 27 Ιουνίου)
  • Ιταλικά (Παρασκευή 28 Ιουνίου).

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08:30 (Γερμανικά, Ελεύθερο Σχέδιο, Γραμμικό Σχέδιο, Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία, Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά).

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα των ξένων γλωσσών είναι τρεις (3) ώρες, των Σχεδίων (Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι (6) ώρες. Για το μουσικό μάθημα «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» η εξέταση της φωνητικής ή οργανικής μουσικής διαρκεί 4΄ έως 6΄ λεπτά ανά υποψήφιο, ενώ για το μουσικό μάθημα «Μουσική Αντίληψη, Θεωρία και Αρμονία», η εξέταση συνολικά έχει διάρκεια τρεις (3) ώρες και 30΄ λεπτά.

Εν τω μεταξύ, από χθες, Δευτέρα 17 Ιουνίου και μέχρι και την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 θα διεξάγονται οι Υγειονομικές Εξετάσεις και Πρακτικές Δοκιμασίες των υποψηφίων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA