Μενού
Agia Paraskeui
Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή | ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ/ Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Το «φως» της δημοσιότητας βλέπει μέρος της κατάθεσης, της πρώην συζύγου του Πολωνού καθηγητή, ο οποίος δολοφονήθηκε στην Αγία Παρασκευή από τον εραστή της με 5 σφαίρες. Η 43χρονη αποτελεί κεντρικό πρόσωπο, καθώς φέρεται να είναι η ηθική αυτουργός τη δολοφονίας του πατέρα των παιδιών της. Η Αστυνομία μάλιστα φαίνεται να έχει στοιχεία που τη «δένουν». 

«Όταν έμεινα έγκυος άλλαξε και έγινε τελείως αδιάφορος (σ.σ. ο καθηγητής) και έλειπε συνέχεια από το σπίτι» υποστήριξε - σύμφωνα με το Star - στην κατάθεσή της.

«Το 2020 ήρθαμε στην Ελλάδα και μείναμε στο Κολωνάκι. Δεν είχαμε καλή σχέση. Με είχε χτυπήσει μία φορά παλιότερα στην Αμερική και ασκούσε συχνά και λεκτική βία. Ξέρω ότι τον τελευταίο χρόνο ήταν με μία β.... Έπινε πολύ και έμπλεκε σε τσακωμούς. Η σχέση του με τoν .... ήταν πολύ καλή σε γενικές γραμμές, μόνο μία φορά είχαν τσακωθεί παλιότερα. Έχω σοκαριστεί και δεν ξέρω τι θα πω στα παιδιά μου» υποστήριξε η 43χρονη οικονομολόγος.

Αποκαλύψεις για τη στάση της 43χρονης στο Ανθρωποκτονιών

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ήταν 15;00 το μεσημέρι, όταν αστυνομικοί χτύπησαν το κουδούνι του σπιτιού της 43χρονης και της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Τη ρώτησαν αν έχει να αφήσει κάπου τα παιδιά της, εκείνη είπε ότι δεν έχει κανέναν και έτσι τα πήρε μαζί της.

Οι αστυνομικοί την οδήγησαν στο γραφείο ενός αξιωματικού που έχει τηλεόραση και έβαλαν παιδικά ενώ αγόρασαν φαγητό για τα δίδυμα. Δεν την έφεραν σε κάποια επαφή με τους άλλους τέσσερις κατηγορουμένους.

Την κάλεσαν σε ενα διπλανό γραφείο και της έκαναν κάποιες τυπικές ερωτήσεις. Όταν όμως οι τέσσερις άνδρες ομολόγησαν τις πράξεις τους και η προσαγωγή της μετατράπηκε σε σύλληψη τότε την κάλεσε ο ανακριτικός υπάλληλος και της ανέφερε τις κατηγορίες που την βάραιναν. 

Τη ρώτησαν αν θέλει να προσθέσει κάτι και εκείνη αρνήθηκε και μάλιστα δεν υπέγραψε καν την κατάθεσή της.

Σημειώνεται ότι η 43χρονη και το θύμα κατηγορούσαν ο ένας τον άλλο για κακοποιητική συμπεριφορά.

Η οικονομολόγος σε αρχικές της καταθέσεις ανέφερε οτι ο Πολωνός καθηγητής την κακοποιούσε, όμως ο αδελφός του θύματος από την πλευρά του υποστηρίζει οτι η κατηγορούμενη ήταν αυτή που τον κακομεταχειριζόταν.  


 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...